miercuri, 28 august 2013

Curs de dans, feminitate si senzualitate



Belly Dance insemna libertate si emancipare, senzualitate si eleganta, intr-un cuvant feminitate la superlativ!
La cursurile de belly dance, cunoscute si sub denumirea de dans din buric, vei descoperi lumea fascinanta si plina de culoare a dansului oriental, te vei abandona ritmului si te vei descoperi pe tine, prin fiecare parte a corpului tau.
Vei invata cu mult bun gust, sa fii feminina si senzuala prin miscari de unduire a bratelor si palmelor, miscari de ridicare-coborare si rotire a soldurilor, rotatii ale bazinului si umerilor, controlul abdomenului. Iti vei insusi tehnici de izolare a diferitelor parti ale corpului, miscandu-le independent unele de altele cu multa naturalete si senzualitate.
Vei invata notiuni de muzicalitate si ritm, miscari specifice fiecarui stil de dans oriental, coregrafii simple si tehnici de improvizatie in belly dance, avand ca fundal atat muzica traditionala orientala, cat si acorduri moderne.
Cursul de initiere in dansuri orientale din buric se adreseaza tuturor doamnelor si domnisoarelor indiferent de varsta si de conditie fizica. Daca mersul la sala nu te atrage, dar iti doresti sa faci miscare , sa ai un corp armonios, sa te relaxezi dupa job si sa preiei controlul asupra trupului tau,  atunci cursul de belly dance este alegerea perfecta.
Iti vei remodela abdomenul, bratele, zona soldurilor si a feselor, vei creste mobilitaea articulatiilor prin miscari blande si senzuale lipsite de duritatea orelor de sport. Sedintele de belly dance incep cu exercitii de incalzire a muschilor si articulatiilor si se termina cu miscari de streching si relaxare reusind sa te aduca intr-o armonie perfecta cu trupul si sufletul tau.

In atentia incepatorelor la cursurile de dans oriental!

- Dansul oriental poate cauza dependenta!
- Daca ratezi o ora de curs, recupereaza! Informeaza-te ce miscari noi s-au predat si fa tot posibilul sa ramai in ritm cu ceilalti.
- Practica, practica, practica! Obisnuieste-te sa iti faci o rutina din a dansa pe ritm de dans oriental si acasa!
- Da-ti permisiunea de a fi incepatoare! Nu te astepta sa faci fiecare miscare perfect de prima data.
- Fa-ti un jurnal in care sa iti notezi miscarile si alte informatii pe care le afli la curs! Asta te va ajuta sa iti masori mai bine evolutia si sa fii mai disciplinata!
- Aminteste-ti ca la fiecare ora de dans oriental trebuie sa te distrezi!

Scurt Regulament pentru participarea la cursuri dans oriental:

Va rog sa tineti cont de urmatoarele pentru o buna desfasurare a orelor de dans:

•    Ai nevoie de un brau sau o esarfa pentru solduri (fara banuti);
•    Haine curate, de preferat din bumbac, incaltamite usoara, apa si prosop;
•    Orele de curs incep la timp! De aceea e bine sa vii mai devreme ca sa ai timp sa te echipezi;
•    Telefoanele se inchid pe durata orei de curs;
•    Mestecatul gumei este interzis.
  • izopren sau patura

Program Special de Toamna - grupa incepatoare din 14 septembrie 2013 - sambata intre 12.00-15.00.

Pret abonament 120 lei-4 sedinte incluse cu durata de 3 ore.(2 ore - incalzire si belly dance, tehnica si practica, 1 ora dezvoltare personala si meditatie).
Locuri limitate: 5  persoane.
Inscrierea se face pana in data de 12 septembrie 2013si avans de 30 lei,  la adresa de mail: nagymelinda3@yahoo.ro sau telefonic 0732380471.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu